Over mij

Aangename kennismaking!

Eerst de basics: ik ben 33 jaar, woon in Zottegem en ben in hoofdberoep marketer. 

Fotograferen doe ik sinds mijn tienerjaren, maar via mijn job in de marketing kwam met de jaren pas echt een echte passie voor sterke beelden boven. Na een mix van zelfstudie, een reeks opleidingen en veel oefening bij familie en vrienden werd ik in 2015 fotografe in bijberoep.

Fotograferen is voor mij een creatieve uitlaatklep. Als ik achter de camera sta, vergeet ik even alle dagelijkse beslommeringen en dan vliegt de tijd voorbij. Niets voelt beter dan wanneer ik mooi licht, een sterke compositie en emoties kan vatten in een beeld.

Maar het allerbeste aspect van mijn job? Dat zijn de fantastische mensen die ik tijdens mijn korte carrière al heb mogen leren kennen. Ik hou er enorm van om fotoreportages te maken van evenementen in de familiesfeer, zoals doopfeesten, trouwfeesten of communiefeesten. Liefde, vrolijkheid, lekker eten en drinken: ik leg het maar al te graag voor eeuwig vast op de gevoelige plaat. De laatste jaren ben ik me daarnaast ook gaan specialiseren in fotoshoots op locatie: zwangerschapsshoots, verlovingsshoots of gezinsshoots. Maar ook bedrijven kunnen bij mij terecht voor portretten of evenementen.

Verder kennis maken? Kom gerust eens langs!

%d bloggers liken dit: